Portfolio

Mensgericht projectmanagement

Om een goed beeld te schetsen van wat Argility kan betekenen voor opdrachtgevers, laten we zien wat onze collega Marjolein van Leeuwen doet voor een grote onderneming in het zuiden van het land. We lichten 2 van haar opdrachten uit.

Opdracht 1: van traditionele naar activiteitgerelateerde huisvesting

Het doel van dit project was het transformeren van afdelingen van traditionele huisvesting naar activiteitgerelateerde huisvesting.

Marjolein vertaalde in dit project de klantwens en de werkwijze van de verschillende afdelingen op een etage naar een passende werkomgeving binnen de standaardkaders van de onderneming.

Het resultaat mag er zijn! De betrokken afdelingen waren namelijk zeer sceptisch. Ondanks dat is het gelukt om een passend ontwerp te maken. En hoewel volgens de afdelingen het activiteitgerelateerd huisvesten niet zou werken, is het gelukt om een concept te implementeren waarin door middel van een mix van gedeelde en eigen voorzieningen, alle afdelingen hun activiteiten konden uitvoeren.

Opdracht 2: een nieuw werkplekconcept dat agile werken faciliteert

In deze opdracht gaf Marjolein vorm aan een nieuw werkplekconcept dat agile werken faciliteert.

Omdat een werkplekconcept niet alleen bestaat uit meubels haakte Marjolein in dit project de IT-afdeling aan. Die trok samen met het facilitair bedrijf op en zo ontstond er een totaalconcept waarin diverse activiteiten worden ondersteund door totaaloplossingen – zowel op facilitair als IT-gebied. Het resultaat van dit project: integrale standaardoplossingen voor teamruimtes, brainstorm- en samenwerkruimtes en vergaderruimtes waarbij meubilair en IT/AV op elkaar is afgestemd.

Ook hulp nodig bij het (tijdelijk) invullen van een functie?

Wij leveren professionals op het gebied van interim-management, projectmanagement, advies en onderzoek.

Neem contact op, we helpen je graag.