Portfolio

Rabobank Nederland – Pilotvloer nieuw werkplekconcept

Om een nieuw werkplekconcept – ‘tribebased working’ – te testen heeft Argility voor Rabobank Nederland op een van hun kantooretages in Utrecht een pilotvloer ingericht. Junior projectmanager huisvesting Jill Peek van Argility (Argentum) was verantwoordelijk voor het uitwerken, plannen en beheren van diverse projecten in de veranderende werkomgeving.

Leren van ervaringen en meningen

Jill begeleidde en coördineerde de afwerking van de bouw en het plaatsen van de inrichting voor het nieuwe werkplekconcept.

“Tijdens het project monitorden we continu aspecten om te leren van de ervaringen en meningen van de gebruiker. Deze informatie gebruikten we om aanpassingen te doen en het nieuwe werkplekconcept zo passend mogelijk te maken.“

De juiste werkvloer wanneer je hem nodig hebt

Rabobank Nederland heeft nu een flexibele werkvloer waar teams, tribes of squads de inrichting kunnen bepalen – en maken – die ze nodig hebben voor hun werk op dat moment.

Ook een inrichtings-of huisvestingsuitdaging?

Argility zorgt ervoor dat jouw werkomgeving op orde is en lost vraagstukken voor je op. Benieuwd naar hoe onze mensgerichte aanpak er in de praktijk uitziet?

Neem contact op, we helpen je graag.