Portfolio

Rabobank Nederland – revitalisatie kantooromgeving

Het doel van dit project was om een aantal verdiepingen – de zogenaamde onderbouw – van het Rabobank hoofdkantoor in Utrecht te revitaliseren. De kantooromgeving bleef tijdens het project actief in gebruik.

Vernieuwingen en veranderingen

De huidige technische installaties in verschillende gebouwdelen werden vernieuwd. Ook werd het interieur aangepast met het oog op hybride werken. Hierbij lag het accent op ontmoetingsplekken voor de werknemers.

Ondersteuning op secretarieel en administratief gebied

De projectmanagementondersteuner van Argility (Argentum) verrichtte secretariële en administratieve werkzaamheden voor het technisch projectteam van de Rabobank.

“In nauw overleg met de senior projectmanager en de technisch projectspecialisten van de Rabobank hebben we het bouwsecretariaat voorbereid. Door al in het tenderstadium aan te haken bij dit project, leerde ik de uitgebreide omgeving goed kennen en kreeg ik op tijd inzicht in onder andere de gewenste overlegstructuren en filemanagement. Ook leerde ik op tijd de stakeholders en alle mensen kennen.”

De verbindende factor

Teamwerk is de sleutel voor een goed resultaat. Onze projectmanagementondersteuner was dan ook met veel plezier de verbindende factor in het team.

Ook een projectmanagementvraag?

Argility helpt je je doelen te bereiken en lost vraagstukken voor je op. Benieuwd naar hoe onze mensgerichte aanpak er in de praktijk uitziet?

Neem contact op, we helpen je graag.